عسل طبیعی فاسد نمیشود
عسل از زمانهای بسیار دور به طور طبیعی در لابهلای صخرهها و در جنگلها وجود داشته، اما انسان از حدود ۴ هزار سال پیش به اصول کندوداری و پرورش عسل پرداخته و این ماده مغذی طی سالها محفوظ مانده است به طوری که در مقبرههای فراعنه مصر کوزههای پر از عسل سالهای طولانی باقی مانده و فاسد نشده است.
این ماده با وجود شیرینی بسیار ترش نمیشود و کپک نمیزند در قرآن سورهای به نام نحل مربوط به زنبور عسل و عسل است که اهمیت این ماده را نشان میدهد.
علاوه بر اینکه عسل به عنوان شیرینکننده مغذی و طبیعی به شمار میرود تحقیقات حاکی از این امر هستند که ترکیبات منحصر به فرد عسل از آن یک ضد میکروب و ضد اکسیدان قوی درست میکنند.
از عسل به عنوان مادهای انرژیزا استفاده میکنند، همچنین این ماده در بهبود زخمها و سایر جراحات نیز نقش مهمی را ایفا میکند.
برای قرنها عسل به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده و همچنین گندزدا مورد استفاده قرار میگرفت و به صورت موضعی بر روی زخمها، سوزشها و جراحات استعمال میشد.
مصرف روزانه یک قاشق عسل، گردش خون در رگها را تسریع میبخشد و موجب تولید آنتیاکسیدانهای خاصی در بدن انسان میشود.
خواص غذایی و درمانی عسل طبیعی
حضرت محمد (ص) فرمودهاند: خوردن عسل، استعمال بوی خوش، سوارکاری و نگاه کردن به سبزه نشاطآور است.
به عقیده ابوعلی سینا، عسل خوراکی است که جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته را در خاطر زنده میکند، اندیشه را پاک میسازد، زبان را میگشاید و درد را ریشهکن میکند.
بنا بر نوشتهها و منابع موجود مشخص میشود در دنیای قدیم چه از جنبههای غذایی و چه از حیثیت دارویی این ماده اعتبار و برتری چشمگیری به تمام معجونهای خوراکی داشته است، حتی امروزه هم عده زیادی معتقدند، عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد و بیتردید نه تنها از آن به عنوان ماده قندی بلکه به عنوان معالج بسیاری از بیماریها استفاده میکنند.
بر اساس بعضی از منابع علمی عسل طبیعی در بهبود بیماریهای قلبی و گوارشی و … کمک کرده و یک غذای مفید برای کودکان دو سال به بالا به حساب میآید که در رشد آنها تأثیر بهسزایی دارد، همچنین مصرف آن در کودکان و کهنسالان به علت هضم و جذب سریع حائز اهمیت است.
عسل طبیعی به علت جذب سریع در داخل دستگاه گوارش، تخمیر الکلی ایجاد نمیکند و وجود اسیدهای آزاد در آن سبب جذب مواد چربی شده و کمبود آهن را جبران میکند.
استفاده از آن به عنوان منبع انرژی در ورزشهایی چون فوتبال، شنا، دو، کشتی و دوچرخهسواری بسیار معمول است.
دانشمندان معتقدند که عسل طبیعی به علت داشتن قند زیاد و مواد معدنی و همچنین خاصیت باکتریکشی قوی برای پوشش محل جراحی مورد استفاده قرار گرفته است.
آنها همچنین گزارش کردهاند که عسل طبیعی برای معالجه زخمهای سطحی، زخم معده و برای ساختن بسیاری از داروها به ویژه شربت سینه به کار میرود.
قندهای موجود در عسل بر خلاف شیرینی زیاد به دندانها هیچ صدمهای وارد نمیسازد، بلکه آنها را سفید و لثه را محکم میکند.
پروفسور واسکور گسترف عقیده دارد چنانچه شکر مدتی در دهان بماند، توسط باکتری تجزیه شده و موجب ایجاد اسیدلاکتیک در دهان میشود که برای دندان مضر است، اما عسل طبیعی برخلاف شکر چون دارای آنتیبیوتیک طبیعی است، هیچگونه اسیدی در دهان تولید نکرده و دندانها را ضدعفونی میکند.
خواص ضد باکتری و آنتیبیوتیکی و همچنین خاصیت التهابی عسل از نظر عملی اثبات شده است، گلوکز و فروکتوز عسل سریع جذب شده و به انرژی تبدیل میشوند، اعمال کبد را فعال کرده و در دفع سموم از کبد مؤثر است، حرکات و ترشحات روده را بهبود میبخشد، عسل دارای یک اثر ملین بوده و ترشحات رودهها را تحریک میکند و همچنین در درمان بیماریهای قلبی، درمان بیماریهای گوارشی، درمان ضعف اعصاب، درمان کندی حافظه، درمان بیماریهای کبد و درمان بیماریهای کودکان و … مفید است.
خرید عسل طبیعی 09359614048
نظرات شما عزیزان: