دانشگاه علوم پزشكي مشهد:
عسل در كاهش ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي موثر است
تهران - پژوهشگران دانشگاه علوم پزشكي مشهد در تحقيقي به خواص موثر عسل در كاهش ريسك بيماري هاي قلبي و عروقي در افراد با اضافه وزن و چاقي پي بردند.
به گزارش روز شنبه روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، طبق اين تحقيق، اختلال در ليپوپروتين ها و متابوليسم چربي ها، چاقي و ديابت از فاكتورهاي خطر بروز بيماري هاي قلبي و عروقي به شمار مي رود. در اين تحقيق تاثير مصرف عسل طبيعي در مقايسه با گلوكز بر ميزان وزن ليپيدهاي سرم بر روي 55 نفر از كاركنان دانشگاه علوم پزشكي مشهد با BMIبالاي 25 واجد شرايط مورد بررسي قرار گرفت. گروه آزمايش، روزانه 70 گرم عسل طبيعي و گروه كنترل 70گرم محلول گلوكز را به مدت 30 روز مصرف كردند و نتايج پژوهش نشان داد عسل طبيعي موجب كاهش وزن، چربي بد، كلسترول و تري گليسريد مي شود و در مقايسه مصرف گلوكز با افزايش اين فاكتورها همراه است. دراين تحقيق، نتيجه گيري و پيشنهاد شده است كه كاربرد عسل طبيعي به عنوان يك ماده غذايي ارزشمند در رژيم غذايي تمام افراد مي تواند ريسك بيماري هاي قلبي و عروقي را كاهش دهد. بنابراين، توصيه به استفاده از عسل طبيعي به عنوان جايگزين گلوكز نقش موثري در پيشگيري از اين بيماري دارد.
خرید عسل طبیعی 09359614048
نظرات شما عزیزان: