عسل خوب، شکرک میزند! یک عضو انجمن زنبورداران و مدرس دانشگاه زنجان، گفت: عسل خوب، عسلی است که شکرک بزند. "علیرضا مسلمی" با بیان اینکه بیشتر مردم تصور میکنند عسلی که شکرک نمیزند عسل بهتری است، تصریح کرد: بعضی از فروشندگان عسل را حرارت میدهند تا شکرکها از بین برود. این کارشناس عسل در ادامه با بیان اینکه مزه عسل در مناطق مختلف تفاوت دارد، افزود: نوع پوشش گیاهی که در محل زیست زنبور وجود دارد مثل گون، آویشن، یونجه "اسپرس" میتواند در مزه عسل موثر باشد؛ به طور مثال مناطقی که گون بیشتری دارند عسل گون و مناطقی که آوشین بیشتری دارد عسل آوشین تولید میشود.(ایسنا)
وی به ایراد این اقدام اشاره کرد و افزود: وقتی عسل را حرارت میدهیم سه آنزیم آنوزتاز، آمیلاز و گلوگز اکسید با حرارت بالای 45 درجه از بین رفته و تمام سودمندی عسل از بین میرود.
این کارشناس تصریح کرد: از فرآوردههای زنبور میتوان به عسل، گرده گل، براموم، موم، زهر زنبور و ژل رویان اشاره کرد. به طور مثال از زهر رنبور برای تولید پادتن و موم سازی استفاده میشود که در بیماریهایی نظیر هالیتیان اسکروزیز(MS) میتواند سودمند باشد.
مسلمی ادامه داد: از دیگر فرآوردههای پرمصرف ژل رویان زنبور است که از موارد کاربرد آن میتوان به لزوم استفاده آن در لوازم آرایشی و درمانی و در درمان مشکلات گوارشی و برای یک سری از بیماریهای سرطانی کاربرد دارد.
وی افزود: عسل تولیدی منطقه زنجان بیشتر برای مصرف همشهریان است و در این زمینه صادرات آنچنانی صورت نمیگیرد حتی در برخی موارد از سایر مناطق عسل خریداری میکنیم. هر چند خریداری عسل از سایر مناطق به این دلیل نیست که در این زمینه کمبود دیده میشود، بلکه بیشترین مشکل ما در این زمینه طبیعی یا غیرطبیعی بودن عسل است.
خرید عسل طبیعی 09359614048
نظرات شما عزیزان: